Metsäpuutarhahanketta esittelemässä Tesomalla 7.10.2014

Yleisradion toimittaja keräsi Joakimilta metsäpuutarhasta tietoa radiojuttua varten.

Yleisradion toimittaja keräsi Joakimilta tietoa metsäpuutarhasta radiojuttua varten.

Joakim kävi esittelemässä metsäpuutarhahanketta Tesoman vanhassa liikekeskuksessa järjestetyillä Tuunataan Tesomaa -viikoilla (6. – 10.10.2014). Paikallisten kanssa keskusteltiin mm. siitä mitä metsäpuutarha tarjoaa lapsille ja nuorille. Paikallinen nuoriso oli erityisen kiinnostunut atsaleoista ja erilaisista kukista. Niitä voisi kuulemma sitten lemmitynsä kanssa tulla iltakävelyllä ihailemaan.

2 responses to “Metsäpuutarhahanketta esittelemässä Tesomalla 7.10.2014”

  1. Marja says :

    Jos metsäpuutarhaa aletaan perustaa tänä keväänä sieltä tarvitsee ilmeisesti kaataa puita. Nyt olisi viimeiset hetket puunkaatotyöhön. Linnut rakentavat jo pesiään. Ei kai ole tarkoitus kaataa puita pesineen ja poikasineen sekä hätäännyttää emolinnut?

    • joakimvv says :

      Lintujen pesintäaikaan ei tehdä puunkaatotöitä. Puunkaadoista alueella vastaa Tampereen Kaupunki, jonka ympäristönsuojelusihteeri määrittelee 10.4.-31.7. välisenä aikana voidaanko puunkaatotöitä tehdä. Metsänhoitotoimenpiteet alueella on suunniteltu siten, että asukkaiden toiveisiin pohjautuva Kaupungin hoitosuunnitelma sopisi mahdollisimman hyvin yhteen metsäpuutarhan kanssa. Metsäpuutarhan tarkoituksena on mm. monipuolistaa esim. linnuille ja hyönteisille mieluisaa kasvilajistoa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: